• ZWK Merlet

Kom zwemmen bij ZWK Merlet Cuijk!

05-10-'15

Lid worden van ZWK Merlet?
Merlet is opgericht op 21 april 1967. Het is een gezellige en actieve zwemclub, die de mogelijkheid biedt om allerlei takken van de zwemsport te beoefenen.

De zwemsport is de meest gezonde sport ter wereld. Zwemmen is goed voor het lichaam, verbetert de conditie en is bovendien is de kans op blessure klein; door de opwaartse druk van het water worden de gewrichten niet belast. Uiteraard is de zwemsport niet alleen gezond. Het is ook leuk en ontspannend. De zwemsport kan individueel of met een groep en natuurlijk kun je tijdens het zwemmen ook nieuwe mensen ontmoeten.

ZWK Merlet biedt voor iedereen de mogelijkheid om op zijn eigen niveau de zwemsport uit te oefenen. Zo bieden we van jong tot oud zwemactiviteiten aan, van individueel tot in groepsverband, het is allemaal mogelijk binnen de vereniging:

Sterrenplan
Voor de jongste waterratten is het Sterrenplan ontwikkeld, een verlengstuk van het diplomazwemmen om kennis te maken met het wedstrijdzwemmen en waterpolo.

Wedstrijdzwemmen
Competitief ingesteld? Duik van het startblok en zwem zo snel mogelijk je heen en weer, bij het wedstrijdzwemmen verbeter je techniek en leer je snel zwemmen!

Waterpolo
Toch een echte teamplayer? Kom een balletje gooien bij het waterpolo, zowel voor de jeugd als senioren is er een team waar jij je helemaal kunt uitleven.

Master- en Trimzwemmen
Lekker ontspannen je baantjes trekken of weer terugkeren in het zwembad na al die uurtjes die je vroeger als wedstrijdzwemmer hebt doorgebracht? Bij de afdeling Masters en Trimzwemmen kun je wekelijks op je eigen niveau je baantjes zwemmen om fit en gezond te blijven. Het maakt niet uit wat je niveau of leeftijd is, iedereen past binnen de fanatieke en vooral gezellige zwemgroep.

Dolfijnen
Zwemmen met een beperking is ook mogelijk binnen de vereniging, de afdeling Dolfijnen neemt je graag mee het water in om lekker in beweging te blijven.

Vrienden van Merlet
Ben je geen lid, maar draag je onze vereniging wel een warm hart toe? Dan kun je Vriend van Merlet worden. Voor slechts €60,- per kalenderjaar steun je onze vereniging. In ruil daarvoor krijg je toegang tot het verenigingsuur op zondag voor 2 personen.

Wil je meer informatie of direct inschrijven? Stuur een mail naar info@zwkmerlet.nl of maak een afspraak om 3x gratis mee te zwemmen!