• word lid

Lid worden

Zwem- en waterpolovereniging - Cuijk

Bij ZWK Merlet mag je de eerste drie keer gratis meetrainen! Zo kan je kennismaken met de sport en kijken of je het leuk vindt. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven
Lid worden bij Merlet kan op ieder moment. Via je trainer of onderstaand emailadres kan je een inschrijfformulier krijgen. Dit vul je in, onderteken je en lever je weer in bij de trainer. De trainer zal je aanmelding doorgeven bij de ledenadministratie en vanaf dat moment ben je lid van Merlet! Het lidmaatschap wordt voor minimaal 1 jaar aangegaan. Met uitzondering van het Sterrenplan. Digitaal inschrijven is vanwege de handtekening (benodigd voor de machtiging voor de contributie) helaas nog niet mogelijk. De inschrijfkosten bedragen eenmalig €10.

Vragen
Bij vragen over het lidmaatschap of lid worden kan je contact opnemen met de ledenadministratie (ledenadministratie@zwkmerlet.nl).

Afmelden
Afmelden kan twee maal per jaar: voor 1 juli en voor 1 januari. Voor de waterpolo-afdeling geldt dat opzeggen alleen mogelijk is per 1 juli, in verband met de competitie inschrijving. Afmelden kan alleen bij de ledenadministratie: ledenadministratie@zwkmerlet.nl.