• masterzwemmen

Masterzwemmen

13-07-'15

Het masterzwemmen is een overgang tussen het wedstrijdzwemmen en trimzwemmen. Vanaf 20 jaar ben je van harte welkom om hier te komen trainen. Onze groep bestaat voornamelijk uit oud-wedstrijdzwemmers, maar je kunt ook komen zwemmen als je geen zwemverleden hebt.
Er wordt getraind met trainingen die speciaal voor de masters zijn gemaakt. Hierbij ligt de focus zowel op conditie als op techniek. Het is gewenst dat je de technieken van verschillende zwemslagen redelijk beheerst, zodat je de trainingen zonder moeite mee kunt doen. Mocht je moeite hebben met een bepaalde slag, kun je dat aangeven: dan kan daar speciaal op getraind worden.

Wedstrijden
Het is onze doelstelling om met een groep mee te doen aan speciale masterwedstrijden (denk aan de NK Masters of limietwedstrijden), maar dat is zeker niet verplicht.

Trainingstijden
De masterzwemmers trainen op maandagavond van 21.00 tot 22.00 uur. Op vrijdag is er een extra mogelijkheid om te komen trainen van 19.30 tot 20.30 uur.

Wil je een keer meetrainen? Of heb je nog vragen over het masterzwemmen? Neem dan contact op met Elodie Siroen: masters@zwkmerlet.nl

Voor informatie over de NK Masters, kijk op de site van de KNZB.