• algemeen club nieuws

Oliebollen bakken 2020! Hulp gezocht!

18-12-'20

Aan alle (ouders van) leden & vrienden van Merlet,

De voorbereidingen zijn weer in volle gang voor de leukste activiteit van het jaar: oliebollen bakken! 
Dit jaar gaan we alweer voor de dertiende keer bij Jumbo te Cuijk bakken. Een Merlet-activiteit die is uitgegroeid tot een bekend Cuijks fenomeen.

Op woensdag 30 en donderdag 31 december worden er bij de Jumbo in Cuijk oliebollen, krentenbollen en appelbeignets verkocht. Dit doen we o.a. om de clubkas te spekken. Maar het oliebollen bakken is vooral supergezellig, waarbij alle leden van verschillende afdelingen op een ontspannen manier met elkaar kunnen samenwerken.

Het oliebollen bakken is dus een belangrijke activiteit voor de vereniging. Om dit te realiseren hebben we gedurende vier dagen veel hulp nodig. Vandaar deze oproep."Vele handen maken licht werk" Vangwege de huidige omstandigheden hebben we dit jaar een ander jaar dan normaal. Dit zal echter de pret niet drukken! Er zijn een aantal aanpassingen gedaan om te zorgen voor een veilige en verantwoorde manier om weer vele oliebollen te kunnen verkopen.

In het kort zullen de volgende veranderingen in ieder geval plaatsvinden:

  • De oliebollen worden ingekocht bij Bakkerij Loeffen
  • Appelbeignets bakken we zoals gewoonlijk wel bij de Jumbo
  • Het verkopen en het bakken zullen in verschillende tenten plaatsvinden
  • Een mondkapje dragen is verplicht

Verder zullen we natuurlijk alle adviezen van het RIVM opvolgen.

Dit hele festijn kan helaas niet doorgaan zonder jullie hulp. In de bijlage UITLEG staat wat er allemaal gedaan moet worden gedurende deze dagen. Er staat vast iets bij wat jij zou kunnen doen!
In de bijlage TAKEN staat een schema, waarin je kan zien wanneer welke taken uitgevoerd moeten worden.

Let op, dit schema is voorlopig nog ter indicatie. De definitieve versie volgt snel!

Daarnaast is er voor het vervoer van de oliebollen van de bakkerij naar de Jumbo nog een busje nodig. Deze zal nodig zijn op zowel 30 als 31 december.
Heb jij, of ken je iemand met een bestelbusje die we zouden kunnen gebruiken, laat het ons weten! Lees beide bijlage goed door en laat ons weten wanneer jij kan helpen en wat je dan graag zou willen doen. Dit kun je doen door te replyen of te mailen naar activiteiten@zwkmerlet.nl

Wil je nog meer weten of heb je andere vragen, laat het ons gerust weten! Laten we er met zijn allen een fantastische activiteit van maken!
 

Sportieve groeten,
Namens het oliebollenteam
Dieder Schuurmans & Vera Daman

Wedstrijdkalender

30-12-'20
Taken oliebollen bakken

op uitnodiging: 

30-12-'20
Uitleg oliebollen bakken

op uitnodiging: