Pixiedot Media

28-06-'15

Mijn naam is Maik Kokke. Eigenaar van Pixiedot media.
Ik ben een enthousiast webontwikkelaar. Ik houd me bezig met allerlei projecten op het internet. Van websites tot applicaties.
Dit doe ik voor nieuwe en bestaande klanten, maar ook eigen initiatieven houden mij bezig. Initiatieven die in mijn inzicht, voor een stukje gemeenschap, alles een stukje makkelijker maken.

Ik ben al jaren ‘fan’ van mijn Nichtje Cynthia, die ook bij ZWK Merlet actief wedstrijdzwemster is. Doordat ik zo betrokken ben geraakt bij de sport, merkte ik dat de website wel een update kon gebruiken, qua gebruikersgemak en ook de look en feel mocht anders.

Een goede aanpak
Met een klein team van betrokken mensen van de club (Kim van Elen, Silvester van Pommeren, Raoul Hijl, ikzelf), zijn we meerdere malen bij elkaar gekomen om tot een goed plan te komen.
Een van de belangrijkste eisen waren dan ook dat de website op allerlei apparaten goed weergegeven zou worden en dat de hoofdpagina sneller tot het gezochte resultaat moest leiden.
Na vier maanden van overleg en vele nachtuurtjes zijn we volgens mij tot een mooi resultaat gekomen.

Ik hoop dat jullie een hoop gebruikersgemak ervaren en dat ZWK Merlet er weer een aantal jaartjes tegenaan kan met de nieuwe website.

Met vriendelijke groet,
Maik Kokke

 

 

De Hostert 8
5439 NN  Linden

info@pixiedotmedia.nl
06 41 69 08 10

KvK 53205782