Volwassenen

22-09-'18
Voor volwassenen hebben we 2 verschillende groepen: de masters en de trimzwemmers. De focus bij de masters ligt op zowel conditie, snelheid als techniek, waar het niveau van de trimzwemmers net iets lager ligt. Het enthousiasme is bij beide groepen aanwezig!

Masters

Trainer Teun Strijbosch (masters@zwkmerlet.nl)
Trainingsuren Maandag 21.00u-22.00u
Vrijdag 19.30u-20.30u
Voor wie? Fanatieke recreanten / oud-wedstrijdzwemmers > 18 jaar
 
Het masterzwemmen is een overgang tussen het wedstrijdzwemmen en trimzwemmen. Vanaf 18 jaar ben je van harte welkom om hier te komen trainen. Onze groep bestaat deels uit oud-wedstrijdzwemmers, maar je kunt ook komen zwemmen als je geen zwemverleden hebt.
 Er wordt getraind met trainingen die speciaal voor de masters zijn gemaakt. Hierbij ligt de focus zowel op conditie, snelheid als op techniek. Het is gewenst dat je de technieken van verschillende zwemslagen redelijk beheerst, zodat je de trainingen zonder moeite mee kunt doen. Mocht je moeite hebben met een bepaalde slag, kun je dat aangeven: dan kan daar speciaal op getraind worden.
Wil je een keer meetrainen? Of heb je nog vragen over het masterzwemmen? Neem dan contact op met Teun Strijbosch / Elodie Siroen (masters@zwkmerlet.nl).
Voor informatie over de ONK Masters, kijk op de site van de KNZB.

Trimzwemmers

Trainer Ruud Scheffler
Trainingsuren Woensdag 20.00u-21.00u
Vrijdag 19.30u-20.30u
Voor wie? Recreanten > 18 jaar
 

Word fit terwijl je in het water ligt!

Ouder worden maar wel fit blijven. Dat is het gezondheidsideaal van veel Nederlanders. Toch gaan de meeste minder sporten als ze ouder worden. De noodzakelijke dagelijkse beweging schiet er vaak bij in. Er is dus veel te zeggen voor de stelling: je stopt niet met sporten omdat je ouder wordt, maar je wordt ouder omdat je stopt met sporten! Zwemmen voor 20-plussers, bij Merlet trimzwemmers genoemd, is de ideale manier om fit te blijven.