• wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmers

26-08-'16

Afmelden voor een training? Neem contact op met de trainer.

Minioren
Patrick van de Ree, patrickvanderee@gmail.com
Afmelden voor een training? Tel: 06-53448788

Minioren en Junioren, Jeugd & Senioren
Desiree Lemmers-Verheijen, desireelemmers@hotmail.com

Selectie
Silvester van Pommeren, silvpom@hetnet.nl

Mocht er iets onduidelijk zijn of heb je andere vragen? Stel ze gerust bij je eigen trainer of aan de zwemcommissie (zwemcommissie@zwkmerlet.nl).

 

Minioren 

Minioren doen mee aan Swimkick- of de Minioren-wedstrijden, de meer ervaren minioren zwemmers zullen ook worden opgesteld bij de competitiewedstrijden.  Doel van de minioren "selectie" is om de kinderen op een enthousiaste manier de fijne kneepjes van het wedstrijdzwemmen bij te brengen. Middels een gedegen jaarplanning worden alle facetten van het wedstrijdzwemmen verder ontwikkeld. In het schema de indeling van leeftijd en tot welke groep minioren zij horen. 

Trainster: Desiree Lemmers-Verheijen
Trainer: Patrick van de Ree

Junioren, Jeugd & Senioren

Deze groep zwemmers in de leeftijdsklasse, junioren, jeugd en senioren trainen meerdere malen per week. Ze komen uit op de JJSC-wedstrijden, competitiewedstrijden, limietwedstrijden en meerdaagse toernooien. Indien men aan de finale eisen van de KNZB voldoet mag men ook starten op Brabantse- of Nederlandse finales.

Trainster: Desiree Lemmers-Verheijen

N(JJ)K Selectie

De selectie bestaat uit zwemmers en zwemsters die op nationaal top niveau acteren. Om dit te realiseren wordt er veel getraind; de junioren van 6.5 uur tot aan de senioren met 14 uur in de week zowel in het water als op het land. Het doel van deze zwemmers is een finale bereiken op de N(JJ)K korte baan in het begin van het seizoen en een finaleplaats op de N(JJ)K lange baan aan het einde van het seizoen.

Om onderdeel uit te  maken van de selectie dient de zwemmer aan de selectiecriteria te voldoen 

Voor de junioren bestaat de mogelijkheid om middels een stage van maximaal  2 maal 3 maanden gedeeltelijk mee te trainen met het selectie team. Op deze manier worden de talenten in dop geprikkeld om te ervaren wat het betekend om op nationaal top niveau te acteren en te blijven presteren. Ook voor deze stage zwemmers zijn een aantal voorwaarden opgesteld waar ze aan dienen te voldoen om de stage/selectie te volgen.

Trainer: Silvester van Pommeren