• Mededeling

Zwem4Daagse 2021

24-09-'21

Een leuk én sportief evenement voor de hele familie! Beleef veel plezier in en om het water in de herfstvakantie! Jong en oud zijn welkom om te komen zwemmen en daarmee de felbegeerde zwemvierdaagse medaille in de wacht te slepen. Zwem 4 (of 5) dagen ‘s ochtends of 's avonds en kies voor een zwemafstand van 250 of 500 meter.

Daarnaast wordt een tal van andere activiteiten aangeboden, waaronder de glijbaanrace, het onderwaterzwemkampioenschap en een kleurplaatwedstrijd voor de allerkleinste. En net als voorgaande jaren vindt aansluitend op de laatste zwemavond (vrijdag 29 oktober), een loterij plaats. De loterij zal ook dit jaar op de vrijdag plaatsvinden, maar groter dan je gewend bent! Vanwege het winnen van de titel “Club van de Week” bij de Vriendenloterij hebben we een financieel steuntje in de rug gekregen voor het organiseren van een loterij voor de mensen en ondernemers in en rondom Cuijk. 

Om een maatschappelijke bijdrage te leveren ten aanzien van de coronaperiode, hebben we dit jaar ondernemend Cuijk gesteund bij de aankoop van prijzen, voor maar liefst €2.500!! En deze prijzen kun jij winnen. Loten worden gedurende de zwemvierdaagse en op de avond van de loterij verkocht aan de kassa voor €0,50 per stuk. Hoofdprijs: 2x een halfjaar gratis lidmaatschap bij ZWK Merlet.

Jong of oud, lid of geen lid, Cuijkenaar of niet, iedereen is uitgenodigd om te komen zwemmen! Tot in de herfstvakantie?!

Link naar de website: https://www.zwem4daagse.nl/zwem4daagse/deelnemen/zoeken/item/569610/merlet/

----------------------------------------------

Inschrijven kan online via onderstaande link of bij de kassa op de dag zelf.

Voorinschrijving online :         

  • €8,50 (excl. medaille)
  • €10,50 (incl. medaille)

Aan de kassa:

  • € 10,00 (excl. medaille)
  • € 12,00 (incl. medaille)

Introducee* :

  • €3,50 (1x meezwemmen)

* Neem je een introducee mee dan krijg je een euro retour bij de kassa. Meerdere introducees zijn toegestaan.